Uw evenement uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Langs deze weg willen wij ons graag even aan u voorstellen. Sinds 2010 organiseren wij een aantal braderieŽn verspreid door het land. Wij zijn dan ook zeker niet nederlands grootste organisator of de gene met de langste ervaring, wel zijn wij de gene die net dat kleine beetje meer doen voor ieder evenement.
Door onze brede visie en ons nauwe contact met collega's en klanten, naast het organiseren staan wij zelf ook nog altijd op markten en braderieŽn, bekijken wij het evenement op een andere manier. Wij bekijken het dan ook altijd vanuit het oogpunt van u (als opdrachtgever), de bezoeker en de standhouder, ieder met zijn eigen zeer uiteenlopende wensen.

Momenteel zien wij om ons heen steeds meer lokale organisaties die hun markten stoppen, omdat het met de steeds strenger wordende regelgeving een nog lastiger en tijdrovend klusje wordt een leuke markt neer te zetten. Wij hebben zo al een groot aantal leuke evenementen zien verdwijnen.
Om dit te voorkomen zijn wij, naast onze werkzaamheden met een lederwarenkraam op de braderie zelf, de marktorganisatie ingestapt en hebben inmiddels een leuke vaste groep standhouders met zeer gevarieerde producten achter ons staan, wat altijd een leuke aanvulling is aan de huidige markten.

Wij streven dan ook altijd naar een goed gevulde markt met een gevarieerd aanbod, wij plaatsen liever 10 kramen minder dan teveel van hetzelfde. Dit houdt het leuk voor de bezoeker en voor de standhouder veel interessanter, mede door deze insteek zijn onze markten zeer in trek bij vele standhouders en zijn ze altijd volledig volgeboekt.
Omdat wij een kleine organisatie zijn, kunnen wij snel en flexibel werken. U, als opdrachtgever, heeft bij ons dan ook altijd een vast aanspreekpunt, zowel voor, tijdens als na afloop van het evenement. Dit werkt wel zo prettig en overzichtelijk.

Wilt u meer tijd besteden aan de rest van uw evenement en minder gedoe rondom de kramen, vindt u het tijd voor vernieuwing of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben?
Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan doen wij u vrijblijvend een passend voorstel.
Uiteraard is de organisatie door ons voor u altijd kosteloos en dat geldt bij ons ook voor het reclamedrukwerk*.
Ook als u volledig wilt stoppen, willen wij deze taak graag van u overnemen en de markt op traditionele wijze voortzetten.

*Het gratis reclamepakket bestaat uit kleurenposters in A3 of A2 formaat in Ferrion Huisstijl inclusief digitale versie voor bijvoorbeeld op socialmedia en uw website, flyers in A6 formaat bij toeristische markten en waarnodig informatiebrieven voor omwonenede.